Statiunea turistica VENUS


Venus

9568 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED

Statiunea turistica Venus este situata in partea de sud-est a Romaniei, intre Saturn si Cap Aurora, la 3 km distanta de Mangalia si la 41 km sud de Constanta.

Majoritatea hotelurilor poarta nume de fete, fiind inconjurate de o mare de verdeata, caracteristica principala a acestei locatii de pe litoralul nostru.

Statiunea are o capacitate de cazare de peste 10.000 de locuri in hoteluri de 1-5 stele. Hotelurile au un stil arhitectonic elegant si original, oferind spatii de cazare confortabile, cu dotari moderne. Statiunea dispune de baze de tratament (bazine cu apa mezotermala sulfuroasa, bai de namol, sali de masaj), terenuri de sport, iar pe lacul Razelm se poate practica, in bune conditii, canotajul. 

Statiunea Venus beneficiaza de o plaja cu nisip fin, care se intinde pe o lungime de circa 1,2 km lungime si 200 m latime.

Statiunea Venus mai dispune de un camping, de numeroase restaurante, terase, baruri de zi si de noapte, cinematograf in aer liber, gradini de vara, terenuri de sport, discoteci etc.