Statiunea turistica NEPTUN


Neptun

10284 Vizualizări
1 Comentarii

EMBED

Statiunea turistica Neptun este situata intre Olimp si Jupiter, la 35 Km de Constanta si 8 km de Mangalia. Statiunea se afla intr-o zona cu o vegetatie bogata,  fiind aproape de padurea Comorova.  Intre statiune si mare exista un complex de lacuri. 

Statiunea Neptun este una din cele mai atractive destinatii de vacanta de pe litoralul romanesc. Hotelurile din aceasta statiune se remarca printr-o arhitectura eleganta, fiind inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros. Restaurantele ofer? o bogat? varietate de preparate culinare autohtone si nu numai.

Statiunea Neptun ofera posibilitatea de a practica sporturi nautice pe mare sau pe lacul Neptun. Printre posibilitatile de distractie se num?r? un cinema în aer liber, Teatrul de Var?, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport. 

Tot in Neptun, se afla o moderna baza de tratament balnear care functioneaza tot anul, in care se fac tratamente complexe pentru prevenirea imbatranirii si pentru imbunatatirea starii de sanatate a organismului uman.