Un nou concept în domeniul saloanelor de înfrumuseţare. Un salon nou în care îşi desfăşoară activitatea personal cu experienţă în domeniile: hair styling, manichiură, pedichiură, unghii aplicate și ojă permanentă cosmetică, tunsori clasice, moderne, coafuri de seară, coc mirese, consiliere în schimbarea look-ului, manichiuri clasice, spa, pedichiuri cu produse de top, cosmetică şi tratamente faciale, gene false şi make-up.

Salonul Socco Hair Studio a luat nastere in anul 2010 din dragoste de frumos si dorinta de a oferi clientilor luxul saloanelor de infrumusetare din occident!! Ne place sa credem ca am reusit si vrem sa ridicam serviciile noastre la standarde din ce in ce mai inalte!

Iubim zambetul de pe chipul clientelor/clientilor nostri cand se privesc in oglinda si se regasesc exact asa cum isi doresc! Serviciile noastre de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica sunt realizate cu multa grija si atentie astfel incat sa multumim cerintele inalte ale clientelor nostre!

Pentru ca totul sa fie exact asa cum va doriti dumneavoastra, va sfatuim sa comunicati cu fetele care va intampina si astfel sa le ajutati sa inteleaga ce va doriti cu adevarat! Va asteptam la Socco Hair Studio si pentru un simplu sfat legat de frumusete!!

Oferim clienţilor noştri servicii de hair-styling, manichiura - pedichiură, tratamente cosmetice toate la preţuri accesibile şi la înalte standarde de calitate!

Te aşteptăm cu ultimele tendinţe în materie de tunsori, cu o gamă vastă de culori şi produse profesionale de bună calitate. Socco Salon îţi promite clipe de răsfăţ. Salonul oferă servicii de make-up, tratamente faciale, epilat, produse profesionale de bună calitate personal calificat cu experienţă şi aparatură de ultima generaţie.