SKYBAR / ABOVE THE CITY        

 SkyBar si-a propus sa devina un punct de atractie al Bucurestiului prin originalitatea si serviciile oferite.

SkyBar este primul roof bar din România – un concept nou de lounge, care impresioneaza prin design-ul unic, futurist si prin atmosfera speciala, beneficiind de o locatie centrala, fiind situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor.

ZIUA, locatia îsi propune si fie o oaza de liniste, ideala pentru întâlniri de afaceri sau clipe alaturi de prieteni, deasupra orasului, sub cer, într-o atmosfera relaxanta, care te va face sa uiti ca te afli în centrul orasului.

NOAPTEA, la lumina lunii, SkyBar promite o atmosfera animata, care îti propune sa fie gazda pentru numeroase petreceri si evenimente. Structura care acopera locatia, unica si special creata pentru acest concept, se închide complet pentru a acoperi si proteja pe timp de ploaie, vânt sau ninsoare, dar se si deschide pentru a asigura privelistea cerului.

 Începând din luna noiembrie 2010, SkyBar deschide partea de food.

Cu un meniu aparte si variat, care cuprinde  retete pentru toate gusturile,SkyFood se concentreaza pe o nutritie sanatoasa, folosind doar ingrediente proaspete si naturale.

Legumele si fructele suculente sunt atent selectionate si sunt taiate numai în momentul primirii comenzii, pentru ca acestea sa-si pastreze calitatile, proprietatile si prospetimea.

Dressing-urile sunt preparate in-house, cu ulei aromat, de catre talentatul nostru bucatar.

Diversele tipuri de carne servite în local sunt marinate timp de minim 4 zile.

Delicioasele prajituri pe care le servim sunt home-made si combina ingrediente usoare si proaspete. În plus, au un aspect apetisant!

Salate, feluri principale, garnituri, deserturi – pe toate le puteti încerca la SkyBar, incepand cu ora 10 pana tarziu in noapte.