Satul de Vacanta Mamaia


Mamaia

29813 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED

SATUL DE VACANTA este situat in sudul statiunii Mamaia, intre lacurile Tabacarie si Siutghiol.

Initial, Satul de Vacanta a fost gandit ca un complex de restaurante care sa reuneasca specificul culinar al provinciilor romanesti. Astfel, majoritatea localurile amenajate in Satul de Vacanta poarta nume sugestive: Casa Prahoveana, Casa Valceana, Casa Dobrogeana, Casa Argeseana. De-a lungul timpului, pe langa aceste "Case", au fost deschise o multime de alte restaurante, terase, galerii comerciale si tarabe cu suveniruri de toate felurile. Astfel, Satul de Vacanta a devenit un loc foarte popular printre turistii sositi in statiune.

Atractia principala a Satului de Vacanta este parcul de distractii LUNA PARK, un loc plin de voie buna si o sursa serioasa de adrenalina. Aici veti gasi caruseluri si trenulete pentru cei mici, dar si centrifuga, roller-coaster, ciocane si alte asemenea instalatii pentru cei mari. Daca veti avea curajul de a va urca in roata mare, veti fi rasplatiti cu o panorama impresionanta asupra statiunii Mamaia si a orasului Constanta.

Satul de Vacanta, locul care trebuie vizitat cand mergeti in concediu cu copiii, cu parintii, cu prietenii sau, de ce nu, cu bunicii.