O oaza de relaxare pentru a evada din cotidian, un loc conceput pentru cei cu activitate intensa. Un loc retras si discret, aproape de centrul orasului, in care intodeauna vei gasi un loc rezervat special pentru tine. Ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau cu prietenii.

Wellness Cuisine va aduce cele mai gustoase preparate, reprezentative pentru bucatarii celebre din intreaga lume. Preparatele "Spa Menu" sunt create sa intretina armonia mintii, a corpului si a sufletului. Aceste preparate reflecta balanta perfecta intre nutritie si savoare.

Gustari din cele mai fine, salate, supe, paste, fructe de mare, preparate din carne de pasare, oaie, vitel porc sau peste vin sa va imbie gusturile, intr-o atmosfera relaxanta, departe de agitatia de la birou sau traficul infernal.

Cu o bogata experienta in arta culinara, bucatarii nostri cunosc perfect adevarata stiinta pe care o presupune bucataria internationala. Preparatele noastre trebuie sa fie savuroase si aspectuoase, insa, cel mai important e echilibrul intre valorile nutritionale si dietetice.

Daca ti-a placut si doresti sa revii, te poti inscrie in "Clubul Wellness", ceea ce inseamna ca primesti un card cu care beneficiezi de discounturi si bonusuri, esti invitat la evenimente si informat la zi in legatura cu noutatile de natura culinar?.

Beneficiem de o parcare generoasa, de peste 40 de locuri, supravegheata.