Restaurant TERASA CU FLORI Mamaia

Cand spui “Terasa cu flori” gandul te poarta la pajisti întinse de flori înmiresmate, la colinele multicolore dintre crestele semețe ale munților, la floarea de colț de pe stâncile abrupte ale Făgărașilor., la “colindele” bujorilor de pe Bucegi, la Poiana Narciselor, la câmpurile de maci de la marginea ogoarelor roditoare, la picurul cristalin al apei de pe varful crud al ierbii care se evaporă sub vraja maestrului soare!

Mareția naturii din “Terasele cu flori” pălește în fața artei culinare de la “Terasa cu flori” din Stațiunea Mamaia. Între mare si cer, pe pământ românesc, în acompaniamentul muzicii lăutărești care-l are ca amfitrion pe marele nostru maestru Nelu Ploieșteanu, vă veți desfăta simțurile și gusturile într-o sarabandă de arome. Veți fi purtați într-un vals al florilor stârnit de omul orchestră! De Ion Laceanu! Sub atingerile lui divine, vor susține concert cimpoiul, cavalul, ocarina, solzul de pește, frunza! In total, nouă instrumente! Mioara Lincan si orchestra vor da grandoare unei seri de neuitat!

La terasa noastră cu flori vă îmbiem cu miresmele bucatelor tradiționale românești. Puteți mânca sărmăluțe și mămăliguță ca la mama acasă. Carnea fragedă de miel,”arsă” de flăcările iuți si aprige ale cărbunilor încinși de la rotisor, se va topi sub aroma boabelor de struguri strânsă în vinuri de elită. Puii din ograda bunicii, dar si alte orătănii dau savoare ciorbițelor și supelor, preparatelor la grătar. Mai puteți degusta preparate din pește, fructe de mare...Și pentru că ne place diversitatea, chipul zeițelor romane vă vor zâmbi din pizza italiană! Tigăile vrăjite prind din zbor “hali-hap”, adică savuroasele clătite din care se revarsă dulceața fructelor de sezon. Nici pufoasa Tiramisu nu se lasă mai prejos. Produsele proaspete înnobilează fiecare preparat, desăvârșindu-l!

Păstrând ca pe o taină, glasul bunătăților noastre vă așteaptă la terasa noastră! La “Terasa cu flori”! Degustați, savurați, ascultați......