Pentru noi, sarbii, mancarea este o felicitare, o incantare pentru suflet. Noi cu mancare buna sarbatorim botezurile si nuntile, precum si zilele onomastice si alte evenimente speciale, in restaurantele noastre: Taverna Sarbului din Bucuresti, Taverna Sarbului din Sinaia, Taverna Sarbului din Brasov, Taverna Sarbului din Constanta, Taverna Sarbului din Drobeta Turnu Severin, situat pe DN6, langa plaja Drobeta, precum si Taverna Sarbului din Timisoara, din Strada Aeroport nr.92.

Taverna Sarbului din Sinaia este cel dintai deschis din lantul de restaurante. Este situat pe Calea Codrului, drumul cel nou spre Cota 1400, intr-o oaza de liniste si verdeata. Are o macelarie, o afumatoare  proprie si o crama. Capacitatea restaurantului este de 250 de locuri in interior, crama de 150 locuri, terasa de 150 de locuri si o parcare proprie de 100 locuri.

La Taverna Sarbului totul este “specialitatea casei”. Mancarea are gust, este intotdeuna proaspata, iar carnea este pregatita pe gratar cu carbuni.  Bucatele sunt cele traditionale, preparate dupa retete vechi al caror secret il stiu numai maestri bucatari sarbi.

In fiecare marti  organizam seri romantice si va oferim vinul si desertul din partea casei.

Suntem onorati daca veti sarbatori ziua de nastere la Taverna Sarbului, tortul aniversar si sampania fiind daruite cu drag din partea noastra!

Natural, savuros si pe saturate!

Acestea sunt calitatile bucatariei sarbesti,

Pastrate si innobilate la Taverna Sarbului.