Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor, amplasamentul in apropiere de parcul Moghioros, design-ul relaxant al restaurantului, formatia de muzica ce va fi prezenta in fiecare seara, sunt motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul. Restaurantul Piatra Alba este gazda ospitaliera pentru nunti, botezuri, mese festive, petreceri si alte evenimente asemanatoare.

Restaurantul Piatra Alba dispune un spatiu generos, oferind clientilor atat intimitatea unei cafenele, eleganta unui restaurant de prima mana, precum si exuberanta unei terase racoroase. Indiferent de alegerea facuta, va garantam servicii impecabile precum si clipe din cele mai placute.

Pentru organizarea diverselor evenimente, spatiul restaurantului Piatra Alba poate gazdui 250 de persoane si poate fi repartizat dupa cerintele clientilor nostri. Salile care va stau la dispozitie dispun de izolare fonica, wireless, AC, climatizare, videoproiectoare. Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale actuale si standardelor de calitate stabilite.

In ceea ce priveste preparatele pe care vi le punem la dispozitie, bucatarii nostri se straduiesc sa fie pe placul dumneavoastra, oferindu-va atat preparate cu specific romanesc cat si international. 

In timpul verii, terasa Piatra Alba reprezinta o modalitate placuta de petrecere a timpului, moment in care va puteti delecta in compania celor mai bune preparate culinare sau sortimente de pizza si a bauturilor puse la dispozitie de barmanii nostri. Terasa localului nostru va astepta sa ii pasiti pragul cu fiecare ocazie, bucurandu-va de un spatiu generos ce poate gazdui 320 de persoane. Terasa dispune in acelasi timp de climatizare cu vapori si wireless. Pe timpul iernii, terasa este acoperita si inchisa, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de o atmosfera placuta pe durata sederii.