Bine ati venit la Restaurantul Pasaj! 

Restaurantul Pasaj este situat în orasul de jos, în centrul vechi al Sibiului, la baza Bisericii Evanghelice si a Pasajului Sc?rilor, la câtiva pasi de Muzeul Brukenthal si Piata Mare. 

Considerat unul dintre locurile cele mai pitoresti în Sibiul vechi, Pasajul Scarilor, cunoscut si ca Zidul cu Ace, face legatura între Orasul de Sus si Orasul de Jos prin doua ramificatii de scari si arcade ce înconjoara zidurile cetatii din jurul Bisericii Evanghelice. 

Restaurantul Pasaj dispune de o sala frumoasa cu 50 de locuri, dotata cu instalatii de purificare a aerului si cu instalatii de aer conditionat. Intimitatea, atmosfera placuta si primitoare, combinate cu un meniu ales, fac din localul nostru un restaurant rafinat, dominat de gustul succesului, cu o prezentare eleganta, pentru oameni eleganti, pentru zile si seri romantice, iesiri în familie, grupuri de prieteni. In plus, restaurantul nostru va ofera diverse seri tematice, care sa va faca sa evadati din cotidian si organizeaza nunti, botezuri, petreceri private.

Savurati la cafeaua de dimineata o prajitura cu fructe din partea casei ! (pâna la ora 12)