Restaurantul Marshal este situat pe o straduta linistita, in centrul Bucurestiului, dar totusi departe de agitatia orasului. Este ideal pentru un mic dejun, un pranz de afaceri sau o cina romantica. De la salonul vitrat, bucataria deschisa si terasa incantatoare, Marshal este cu adevarat un restaurant de exceptie.

Preparatele proaspete, gatite in fata Dumneavoastra, fac parte din bucataria romaneasca si internationala. Celebru este «Muschiul de vita Argentina» preparat la gratar sau pe piatra incinsa. Renumite sunt «Cotletelele de berbecut din Noua Zeelanda» si specialitatile: baby calamar si pui de balta. Bucataria este deschisa permitand celor ce calca pragul acestui restaurant sa-i admire pe maestrii bucatari pregatind, la vedere, felurile de mancare.

Nu trebuie sa uitam nici vinurile, din cele mai renumite podgorii romanesti. In fiecare zi puteti servi dejunul sau cina, iar pentru evenimente speciale, restaurantul are atractii pe masura: fantana de ciocolata, figuri din gheata si cuptor cu pietre. Capacitatea restaurantului este de 140 locuri.

Terasa este inconjurata de flori si pomi fructiferi. Ea este acoperita, creand astfel un adapost pentru arsita zilelor de vara. Terasa este dotata cu plasma TV. Totul este in armonie: barul modern cu o gama variata de bauturi, gratarul tip argentinian, cu carbune, plita teppanyaki, mobilierul confortabil. Este o adevarata oaza pentru relaxare. Capacitatea terasei este de 80 locuri.