Four Seasons Dorobanti este noua locatie a brandului Four Seasons, restaurant cu traditie si experienta culinara autentica, prezent pe piata locala din anul 2002. Designul cochet cu fine accente orientale ambianţa sofisticata, diversitatea unei bucătării stilate şi uşoare precum cea libaneză, fac din restaurantul din Piaţa Dorobanţi un colţ de rai.
Four Seasons Dorobanţi ofera un mix de reţete nobile libaneze interpretate modern după caracteristicile fiecărui anotimp: prospeţimea primăverii, aroma fructată a verii, mirodeniile colorate tomnatic şi imaculata armonie a iernii.
Colecţia impresionantă de vinuri internaţionale, condimentele aduse direct din inima Libanului si preparatele reinventate dupa reţete consacrate conturează eleganţa unui tărâm de vis al franţuzescului Beirut.

Situat pe Calea Dorobanţi nr. 177, într-o veche casă boierească, restaurantul are o capacitate de 80 locuri în saloanele interioare structurate pe două etaje şi 55 locuri pe terasă. Fiecare masă este aici o sărbătoare a vieţii, motiv pentru care locaţia este potrivită atât pentru un moment de relaxare deplină în timpul zilei, cât şi pentru organizarea unor evenimente speciale într-un cadru discret, precum aniversări sau prânzuri de afaceri.