În cazul in care nu ati mai vizitat niciodata restaurantele "La Fattoria" din Bucuresti sau Mamaia, va invitam sa o faceti cat mai curand si speram sa va delectati cu savuroasele mancaruri italienesti pregatite de expertii nostri bucatari.

Daca ati mai trecut pe la noi, atunci cunoasteti, cu siguranta, calitatea mancarurilor si a serviciilor, precum si atmosfera deosebita din restaurantele "La Fattoria". Totusi, pentru ca dorim sa va simtiti de fiecare data tot mai bine, speram sa ne ajutati cu cateva sfaturi pentru ca urmatoarele dumneavoastra vizite sa fie si mai placute.

Începând din 1996, restaurantul cu specific italian „La Fattoria" este mândru de reputaţia pe care şi-a câştigat-o ca unul dintre restaurantele de top din Constanta. Datorită succesului de care s-a bucurat în timp, în anul 1997 s-a mai deschis un nou restaurant „La Fattoria" în Mamaia, respectând nivelul înalt al calităţii serviciilor.

Din februarie 2003, lanţul de restaurante şi-a deschis o nouă locaţie, în Bucureşti, în apropierea sediului Televiziunii Române, iar din mai 2006 ne-am mutat în Parcul Herăstrău. Într-un cadru elegant şi într-o atmosferă specifică tradiţiei restaurantelor „La Fattoria", avem deosebita plăcere de a vă invita să gustaţi cele mai savuroase preparate ale bucătăriei italiene, pregătite după reţete tradiţionale, cu ingrediente şi mirodenii aduse special din Italia.

Pe lângă tradiţionalele pizza, paste, salate şi preparatele din carne de pui, porc, vită şi peşte, în fiecare săptămână bucătarul restaurantului „La Fattoria" recomandă un meniu special ce satisface şi cele mai rafinate gusturi.