Iti doresti un loc in care sa ai parte de briza marii, un cer instelat , cararea de lumina a lunii in mare si sa stii ca ai nisipul aproape, cu zgomotul valurile ce uda tarmul pentru o seara de neuitat in compania prietenilor sau a familiei? 

Atunci acel loc unic nu poate fi decat Kherhanaua “La Stuf” unde arhitectura tipic dobrogeana din secolul XVIII, completata de decoratiuni si mobilier rustic, creeaza ambientul perfect pentru a petrece momente unice, servind o masa indeosebi cu specific pescaresc stropita cu vinuri alese, acompaniata de acordurile formatiei noastre, cu un repertoriu ce acopera toate genurile muzicale. 

Aici puteti alege pestele proaspat adus din Delta sau Marea Neagra, dintr-o gama variata de specii, chiar din vitrinele cherhanalei. Dupa ce ati ales pestele dorit, puteti admira maiestria bucatarilor nostri in timp ce va gateste preparatul exact cum il doriti. 

Tot aici va puteti adaposti de arsita soarelui pentru a servi pranzul pe terasa, sau in racoarea salonului. 

La cerere, putem organiza petreceri private, singura grija a dumneavoastra fiind numai sa ne contactati pentru rezervari la numarul 0752 106 161.