Daca îti spunem ca ne gasesti pe strada Adamclisi, s-ar putea sa te punem pe gânduri... Daca îti spunem însa ca ne gasesti departe de agitatia din centrul orasului, aproape de parcul Tabacarie si de viitorul mall, povestea prinde deja un alt contur, nu-i asa?!

Acum ca stii unde suntem, sa ne cunoastem mai bine.

Am aparut în martie 2005, cu gândul la tine si la nevoile tale...am avut grija ca la INTEGRA sa ai de unde alege! 

Combinatie perfecta între clasic si modern, INTEGRA este locul în care vei putea asculta întotdeauna muzica pe gustul t?u ?i vei putea alege din multitudinea de preparate tradi?ionale ?i interna?ionale. 

Fie ca ti-e pofta de ceva pur românesc, sau vrei sa încerci ceva mexican, asiatic ori mediteraneean, aici vei gasi ceea ce doresti. Doua restaurante de 45, respectiv 135 de locuri îti stau la dispozitie indiferent de anotimp... Si pentru ca suntem la mare, doua  terase ce însumeaza 135 de locuri sunt la dipozitia ta în fiecare vara. Pentru ca la INTEGRA tu alegi, atunci depinde de tine daca preferi un loc în spatiul pentru fumatori sau unul în cel pentru nefumatori. Instalatia de climatizare are grija de confortul tuturor, indiferent de alegere.

În plus, am decis sa-ti oferim un loc de parcare pazit si posibilitatea de a fi la curent cu tot ceea ce se întâmpla în lume prin conexiunea wireless la internet.

Te asteptam la INTEGRA! În fiecare zi...pe gustul tau!