Briza marii in exterior, caramida si obloanele de-un albastru puternic te fac sa te intrebi unde te afli. Sa fie Constanta sau…Santorini? Odata ce ai intrat, te-ai convins ca esti pe meleaguri elene. Tablourile, steagurile si obiectele decorative nu dezmint sentimentul tau si te indeamna sa ocupi o masa.

Obloanele albastre ca marea, decoratiunile rustice grecesti, mirodeniile parfumate si berea rece ca gheata sunt doar patru dintre motivele pentru care nu te poti abtine sa intri in restaurantul nostru. Nu ai gustat inca deserturile, aperitivele sau delicioasele gyros-uri!

Deci, cu ce te asteptam? O salata fresh de vinete, o portie fierbinte de branza halloumi la gratar sau o farfurie mare de scoici proaspete?

Ceea ce face mancarea de la Nikos cu adevarat speciala este insasi autenticitatea sa. Totul este preparat de bucatarul nostru chef grec, dupa retete 100% traditionale, cu o mare atentie in ceea ce priveste selectia ingredientelor si a pasilor de lucru. Simte spiritul grecesc atunci cand iei masa, la restaurant sau in confortul propriei case, dar doar alaturi de prieteni buni!