Trattoria Daimon imbina bogatia si armonia gusturilor cu traditia bucatariei italiene si ospitalitatea latina. Trattoria inseamna o mare pasiune pentru gastronomia mediteraneana. O sumedenie de specialitati proaspete se servesc aici : paste delicioase, pizza veritabila la cuptor de lemne, contorni, foccacia, fructe de mare si deserturi elaborate, totul combinat cu vinuri rafinate, intr-un decor splendid si tentant.

In imprejurimile parcului Tineretului, restaurantul si terasa Trattoria Daimon va asteapta intr-o atmosfera relaxanta, cu muzica in surdina si specialitati pentru gusturi variate. Restaurantul este deschis intre orele 10:00 si 24:00 si are o capacitate de 160 locuri in interior si 250 locuri in exterior.

Restaurantul Trattoria Daimon va poate fi alaturi pentru evenimente importante din viata sau la ocazii speciale fiind locatia ideala pentru petreceri private : nunti, botezuri, aniversari, mese festive dar si pentru intalniri business : conferinte, receptii, mese de protocol. Ne putem adapta cu usurinta necesitatilor clientilor pentru stabilirea meniului si a ambiantei dorite.