Grupul  City Grill este cel mai mare operator HORECA din Bucuresti, cu capital integral romanesc si are in portofoliu urmatoarele branduri:City Grill, City Cafe, Buongiorno, Bundetot, Cantina Sport Bar, Hanu’ Berarilor si Caru’ cu bere.

Restaurantele City Grill sunt pozitionate pe piata in sfera ‘’convenience’’, cu bucatarie romanesca de o calitate foarte buna in portii generoase.

Politica de pret face ca restaurantele sa fie foarte accesibile tuturor categoriilor sociale:pe langa preturile accesibile din meniu, veti gasi oferte de pranz , cina sau meniuri special create pentru copii,studenti si pensionari.

Acest restaurant City Grill este primul restaurant al grupului, deschis in cunoscutul Bulevard al Primaverii, in 29 mai 2004. Restaurantul se afla intr-o vila selecta, cu ferestre ogivale si arhitectura din perioada interbelica. Dispune de 275 de locuri pozitionate si in interior si pe terasa pretandu-se si pentru organizari de evenimente.

Fie ca sunteti in pauza de masa , la o intalnire de afaceri, reprezentati o agentie de turism sau va serbati ziua de nastere impreuna cu prietenii, aici veti gasi intotdeauna  produse de cea mai buna calitate iar personalul va va primi cu caldura si profesionalism.

Puteti beneficia gratuit de serviciul de consiliere pentru evenimente apeland numarul de telefon: 0731 49 18 49.

City Grill este un restaurant pe gustul tau!