Orasul Interzis”este o locatie de lux  cu specific chinezesc care isi propune sa ofere o experienta culinara veritabila datorita preparatelor ce hranesc atat trupul cat si sufletul.
Restaurantul este amenajat in spirit asiatic  iar spatiul obtinut este armonios si  foarte stilat. Parterul si etajul au fost gandite pentru a oferi clientilor atat separeuri- oaze de intimitate si discretie, cat si spatii ample, deschise, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari. Zona selecta si linistita in care se afla, dar si amenajarea spectaculoasa  transforma terasa intr-un punct de atractie importanta atat pe timpul zilei, cat si  noaptea.
In “Orasul Interzis” elementul cheie este reprezentat de selectia bucatarilor chinezi, care reprezinta garantia  unui meniu chinezesc autentic, rafinat  de la o luna la alta cu noutati si elemente surpriza.Meniul cuprinde retete specifice tuturor celor patru regiuni distincte ale Chinei. In Zhejiang tehnicile de preparare se imbina perfect cu cele de decorare; regiunea Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui  iar Sichuang arome picant-piperate adorate de cunoscatori. Mancarea Nordului ofera o selectie bogata de foetaje si elemente de patiserie, dintre care se remarca popularele “pachetele de primavara”.
“Orasul Interzis”  si-a deschis portile si  gazduieste petreceri private si corporate,  business lunch/ dinner, organizeaza workgroups, meetings si alte evenimente, intr-un mediu exclusivist si rafinat.
Profitati de Happy Hour de luni pana vineri intre 12,30- 16,00 cand aveti reducere 20% pentru orice alegere faceti!
Sunteti invitati sa luati parte la o experienta culinara de neuitat si sa deveniti clientii speciali ai restaurantului nostru!