Chinese Garden a intrat pe piata din Romania in urma cu peste 7 ani de zile, deschizand primul sau restaurant in Constanta. 

De atunci, am adus pentru voi partea cea mai aromata din China: mancarea chinezeasca - sanatoasa, apetisanta, savuroasa, cu o prezentare impecabila, pur si simplu "perfecta".

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, am deschis inca un restaurant Chinese Garden, la Mamaia, in zona cazinoului, pe intreaga perioada a sezonului estival.

Fiti gata sa primiti un rasfat al zeilor in cele trei restaurante Chinese Garden din Bucuresti, Constanta si statiunea Mamaia.

Chinese Garden pregateste bucate traditionale chinezesti preparate cu multa atentie si daruire. Chinese Garden va asteapta intr-un ambient aparte, elegant, specific chinezesc. In acest cadru puteti servi oricare dintre cele 200 de preparate din meniul caracterizat prin mister si bogatie.

Bucatarii, special instruiti de catre specialisti din China, folosesc secrete vechi pentru a va satisface senzorialul pe toate planurile. Lasati-va prinsi in jocul fascinant si misterios al aromelor Orientului Indepartat. Personalul restaurantelor reprezinta un ingredient al succesului Chinese Garden, ridicand serviciile oferite la rangul de traditie.

Mister, pasiune, traditie de mii de ani, secrete, aveti totul intr-un meniu bogat si intrigant, care se lasa descoperit. Chinese Garden ofera bogate sortimente culinare, intr-un ambient aparte, specific chinezesc.