Casa Nova – another story by The Bankers îmbină ambianţa plăcută şi caldă cu ultimele tendinţe în materie de artă culinară.

Aici aveţi posibilitatea să organizaţi un prânz de afaceri liniştit sau o cină romantică alături de o persoană deosebită, decorul special împreună cu muzica aleasă în concordanţă cu atmosfera transmisă de restaurant fiind promisiunea pentru o masă perfectă.

Restaurantul nostru vă oferă o gamă variată de preparate culinare pregătite cu pasiune și pricepere de bucătarii noștri. Clienții iubitori de preparate culinare tradiționale românești precum și cei atrași de preparatele din bucătăria internațională vor găsi aici “bucate” pregătite din cele mai bune și mai proaspete ingrediente, completate de servicii ireproșabile menite să atingă standardele celor mai pretențioși clienți.

Datorită amplasării centrale a locației, dar în același timp într-o zonă extrem de liniștită, beneficiind de un meniu bogat, adaptat celor mai diverse cerințe, Restaurantul Casa Nova – another story by The Bankers este locația ideală pentru organizarea de mese festive, recepții, conferințe, mese de protocol, petreceri de firmă, nunți, botezuri, aniversări, petreceri de sfârșit de an, Crăciun sau Revelion.

Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosferă îmbietoare, cu un decor interior plăcut, pregătit special pentru fiecare eveniment.