La Tavola - aceasta locatie se vrea a fi sinonim cu bunul gust, calitatea preparatelor, a servirii, a curateniei, a elegantei. Toate acestea la un loc intregesc ideea de "a lua masa" si a te simti bine intr-o ambianta placuta si cu preturi convenabile.

Noi, echipa La Tavola am incercat si facem tot posibilul sa schimbam conceptul vechi de autoservire, combinand restaurantul a la carte unde te asezi la masa si esti servit de ospatar, cu autoservirea unde iti alegi singur ce iti doresti, cu rotiseria unde vezi berbecutul, purcelusul sau puii cum se rumenesc si cu sistemul “take away” unde ai posibilitatea de a lua mancarea preferata pentru acasa. Astfel le oferim clientilor nostri din oras cat si celor in tranzit sau turistilor, posibilitatea de a manca  toata ziua la preturi foarte convenabile. 

Dimineata de la 8 la 10 va punem la dispozitie micul dejun ieftin si sanatos, de la 10 la 18 pranzul,  cu o mare varietate de mancaruri gatite deosebit: fripturi, salate, deserturi si multe altele.

De la 18 la 21 puteti servi cina, iar pana la orele 24, in paralel cu linia de autoservire, restaurantul “a la carte” va ofera un meniu cu multe preparate si vinuri, ce nu le veti mai intilni in alte locatii, care pot fi servite pe terasa amenajata din fata locatiei. 

Va asteptam sa ne fiti clienti pentru a va bucura de ospitalitatea echipei La Tavola.