Pensiunea "Valea Soarelui" este situata pe insorita vale a Moeciului, de unde si numele pensiunii noastre, la o distanta de aproximativ 1,6 km de centrul comunei. In aceasta locatie puteti petrece o vacanta de neuitat.

Desi s-ar zice ca suntem intr-un loc rupt de lume, tehnologia moderna este prezenta si in aceasta oaza de liniste - atat pensiunea cat si restaurantul avand conexiune la internet wireless, asta in cazul in care doriti sa fiti informati in orice clipa.

Pensiunea "Valea Soarelui" este locul ideal in care sa va petreceti vacantele. Avand 10 camere mobilate modern, fiecare cu baie proprie si televizor cu cablu, pensiunea noastra da nota de modernitate si nou intr-un cadru pitoresc si traditional, acela al satului Moeciu de Jos. Pensiunea are parcare proprie, un loc sigur in care va puteti lasa masinile pe timpul vacantei petrecute la noi.

Restaurantul aflat in fata pensiunii imbina traditionalul cu modernul deoarece va oferim atat preparate traditionale apartinand bucatariei romanesti, cat si specialitati internationale. Capacitatea restaurantului "Valea Soarelui" este de 100 de locuri, spatiu suficient pentru a va simti bine.

In timpul weekend-ului pe langa mancarea delicioasa si bauturile fine pe care le puteti servi, aveti posibilitatea sa ascultati muzica de calitate cantata live de una din formatiile brasovene.