"Pensiunea Tatarasi, cea mai ieftina din oras!"  Aceasta afirmatie a noastra nu este nicidecum gratuita!

Pensiunea este situata in centrul orasului Iasi. De asemenea, este situata la doar 1 minut de spitalul Neurochirurgie si 2 minute de spitalul de pediatrie Sf. Maria.

Dotarile pensiunii sunt: internet non stop, sauna, masaj, parcare proprie, cafe-bar, restaurant. Camerele au in dotare : tv, aer conditionat, frigider cu minibar, cabina dus, wi-fi. Restaurantul este dotat cu instalatie de sunet si de aer conditionat si va da posibilitatea organizarii unui eveniment reusit. In cafe-barul pensiunii se pot realiza diferite cursuri si prezentari media, in conditii excelente si la preturi minime.

Camerele dispun de mobilier din lemn masiv, draperii elegante si mocheta special antistatica.

Personalul pensiunii Tatarasi este format din profesionisti in domeniul serviciilor, selectati din "crema" restaurantelor si pensiunilor iesene. Despre preturi va spunem doar ca sunt cele mai mici din oras, tocmai pentru a va hotari sa deveniti, nu clienti, ci PRIETENII nostrii !

Pensiunea Tatarasi dispune de 16 camere cu o capacitate totala de cazare de 46 locuri:

  • 7  camere twin
  • 6 camere duble matrimoniale
  • 3 apartament deluxe  

Dotari in camera: - baie proprie cu dus - uscator de par - tv color - aer conditionat - acces internet wireless gratuit - frigider cu minibar

Facilitati oferite: - NOU! masaj de relaxare gratuit pentru clientii pensiunii! - parcare proprie - centrala proprie - terasa - salon - salon nefumatori - bucatarie complet utilata - acces cu animale de companie - masaj de relaxare (30 Ron/ 1h 15min) - inchirieri biciclete - paza si pastrare valori - room-service

Mobilierul din lemn masiv, draperiile groase si mocheta antistatica va vor oferi un confort deosebit. Amplasata intr-o zona linistita, Tatarasi, pensiunea asigura linistea, frumusetea si discretia necesara unei odihne perfecte sau placerii incheierii unui contract avantajos pentru dvs si partenerul de afaceri. Serviciile speciale ale pensiunii sunt : roomservice, masaj, iar cele gratuite sunt : parcare proprie, paza cu supraveghere video, cazare copii pina la 10 ani, accesul cu animale de companie.

Restaurantul nostru poate asigura un eveniment deosebit de frumos si de reusit.

  • Dotarile restaurantului:
  • Pardoseala cu gresie special antiderapanta,
  • Sistem de sunet si lumini profesional.
  • Sistem modern si performant de refulare a fumului si aer conditionat.
  • Mobilier din lemn masiv, scaune capitonate cu material antistatic.

Se pot organiza de asemenea simpozioane, conferinte, dezbateri si intalniri de afaceri, asigurandu-se un serviciu ireprosabil de deservire tip coffee break.

Va multumim si va asteptam cu drag!