Pensiunea LA MAISON Bran

Pensiunea La Maison se afla situata la o altitudine de 910 m, avand o amplasare de vis cu o panorama deosebita a lantului muntos Bucegi, avand in compunere 5 apartamente tip duplex, fiecare apartament avand o suprafata de aproximativ 50mp, cu baie proprie; -un living pentru mese festive si petreceri cu o suprafata de 90mp; -bucatarie complet utilata, la dispozitia Dvs.; -sala cu masa de tenis; -minisala de fitness ( bicicleta fitness, stepper, solar); -loc de joaca pentru copii.

Se adreseaza in mod special familiilor si grupurilor organizate ; mese festive/petreceri. Este situata la 1 km de Partia de schi Zanoaga si 3km de Castelul Bran, este locul in care puteti imbina atat sporturile de iarna, drumetia, cat si aventurile montane. Living apartament

ACCES:
La km 0 in centrul Branului se urmeaza indicatorul spre Poarta / Partia de schi Zanoaga, se merge 2.6km pe drum asfaltat, dupa care se paraseste drumul principal, se urca in panta 600 m pe drum pietruit / denivelat. In timpul iernii accesul in panta este posibil doar cu auto 4x4 echipat cu lanturi. Daca Dvs. nu dispuneti de auto corespunzator, masina se parcheaza in siguranta la baza pantei si se asigura transportul pana la destinatie.

Certificat de clasificare nr.12207/7801 din 20.06.2011