Situata intr-un loc pitoresc, la aproximativ 500 m de Castelul Bran, Pensiunea Gentiana creaza atmosfera medievala a unor vremuri de alta data prin decoratiunile interioare, mobilier si chiar prin preparatele specifice servite. Privelistea oferita de masivele Piatra Craiului si Bucegi, atmosfera rurala data de obiceiurile care se practica in zona si de sarbatorile care se desfasoara in stransa legatura cu pastoritul (“masuratul laptelui” – vara, la Sirnea; “ravasitul oilor” – la inceput de toamna, Bran; “Nedeia Muntilor” – ultima duminica a lunii iulie, Fundata) constituie premisele unei vacante reusite si reconfortante.

Pensiunea Gentiana clasificata la 4 margarete ofera cazare in 20 camere spatioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscator de par, incalzire centrala si apa calda permanent.
 
Turistii vor putea beneficia de posibilitati multiple de recreere datorita dotarilor si facilitatilor puse la dispozitie:

Indoor: sala de fitness, sauna, masaj, hidromasaj, piscina, jocuri sportive (tenis de masa, biliard, air-hockey), jocuri de societate, sala de conferinte.

Outdoor: teren tenis, fotbal, terasa, plimbari cu trasura, caruta, sania.

La solicitarea grupurilor de turisti putem oferi servicii suplimentare: organizare evenimente, cina festiva pentru diferite ocazii, contractarea unor artisti locali pentru oferirea de programe muzicale si de divertisment.
 
Turistii corporativi (firme) vor beneficia de facilitati speciale: sala de conferinte, dotata cu videoproiector, dar si de posibilitati de relaxare si de practicare a sporturilor cu scopuri motivationale (evenimentele organizate de firme pentru angajatii lor, sesiuni de teambuilding etc.).

 

Coordonate GPS: 45*31’35” N si 25*22’16” E