Pensiune Restaurant RUBIN Sibiu

Inaugurata la sfarsitul anului 2006, Pensiunea Rubin se afla in zona rezidentiala a Sibiului, intre liziera Padurii Dumbrava si a Parcului "Sub Arini". Fiind o surpriza placuta si intrecand asteptarile celor ce poposesc aici, pensiunea pune la dispozitie 13 camere elegante cu acces internet gratuit, facilitati moderne si servicii de calitate.

Ambianta naturala conferita de cele doua oaze de verdeata si liniste, imbinata cu conditiile excelente de cazare, proximitatea fata de client si bunatatile culinare din bucataria romaneasca si internationala, au transformat Pensiunea Rubin in locul de cazare preferat de oamenii de afaceri, precum si de turistii sau familiile cu copii ce viziteaza Sibiul.

Situata la doar 7 minute de mers cu masina fata de centrul orasului sau la 25 de minute de plimbare placuta, fata de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, Pensiunea Rubin este locul ideal de pornire pentru explorarea orasului si a imprejurimilor. 

Intr-o atmosfera placuta, dincolo de agitatia cotidiana, Restaurantul Rubin va asteapta cu un personal zambitor si un meniu bogat din bucataria romaneasca si internationala. Fie ca doriti sa petreceti o seara placuta in oras, sa serviti masa de pranz rapid si convenabil, sa zaboviti in fata laptopului cu o cafea buna si un desert delicios sau sa savurati o salata sanatoasa, Rubin este locul ideal de intalnire, servirea mesei sau sarbatorirea unui eveniment de neuitat. Restaurantul are o capacitate de 72 de persoane in interior si 40 pe terasa.

Pensiunea Rubin dispune de o sala de conferinta echipata complet pentru a gazdui evenimente reusite, fie ca sunt intalniri de afaceri, prezentari de companie sau produse, conferinte de presa, workshopuri, seminarii sau evenimente sociale. Aceasta dispune de aer conditionat, acces gratuit la internet wireless, flip-chart, videoproiector precum si de un lobby pentru pauzele de cafea si are urmatoarele capacitati in functie de format: format Teatru - 40 locuri, Format sala de clasa - 20 locuri sau aranjament U - 20 locuri.