Parc Aventura Edenland este locul in care te poti relaxa, distra si experimenta senzatii tari impreuna cu prietenii sau familia!

Aici gasesti cel mai sigur parc de aventura din Romania! Deoarece siguranta fiecarui vizitator este cel mai important lucru pentru noi, cele 6 trasee in copaci dispun de un sistem de securitate unic in Romania - linia vietii, ce nu permite desprinderea carabinei de cablul de siguranta pe tot parcursul traseului.   

Traseele au grade diferite de dificultate fiind destinate atat copiilor, incepand cu varsta de 4 ani, cat si celor mai experimentati participant!

Tot la EDENLAND te poti relaxa in aer liber la o plimbare cu bicicleta prin padure sau poti experimenta senzatii tari pe traseele de ATV-uri.

Proiectul nostru include o alta noutate pentru Romania - casutele in copaci, total functionale, in care te poti caza si petrece cele mai linistite si placute nopti.

Edenland lucreaza si la alte proiecte interesante! Te asteptam sa ne faci o vizita! Suntem la numai 25 de km de centrul Bucurestiului, pe Str. Cantonului, in Balotesti!

Mai multe detaii gasiti pe www.edenland.ro sau pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pages/Edenland-Park/353296354749288?ref=hl