Situat pe una dintre cele mai frumoase strazi din Centrul Vechi, O'Hara Irish Pub aduce aerul cosmopolit si cald de Irish Pub, cu bere buna si atmosfera degajata, cu un serviciu prietenos si poliglot, cu muzica internationala live, in fiecare miercuri si muzica irlandeza live, in fiecare joi.

Famous or not, O'Hara lasa loc de nonconformism, spre deosebire de celelalte wanna-be-pubs, nu iese in evidenta decat prin aerul usor intim pe care-l da amplasarea masutelor si a barului. Totul e comasat intr-un spatiu de cativa metri patrati. Si e bine la inghesuiala! Conversatia ta poate fi auzita de toata lumea, iar daca e interesata, poti primi si ceva opinii care, la o adica, sunt de ajutor.

Barmanul, foarte amabil, la fel si chelneritele – indiferent de tura, niciuna nu e foarte rapida, dar sunt simpatice. Muzica, de cele mai multe ori urmand cheful celor din schimbul respectiv, face ca whiskeyul sa alunece usor.

Ca sa-ti demonstram ca poti face mult mai multe lucruri aici decat sa bei si sa mananci, trebuie sa stii ca gasesti internet wireless, poti urmari meciuri de fotbal, rugby sau box, si chiar juca darts "traditional way" (orice ar insemna asta). Sigur, n-as recomanda o petrecere solitara nimanui, niciunde, dar, daca e cazul, O'Hara este unul dintre acele spatii unde ar merge. Macar de-o cafea dupa-amiaza. Desi s-ar putea intampla sa-ti gasesti repede un companion.