Situat chiar pe malul lacului Snagov, intre Bucuresti si Ploiesti, pe DN 1, la doar 10 minute de Aeroportul International Henry Coanda si Baneasa, Mirage Snagov Hotel & Resort va ofera posibilitatea unica de a admira o priveliste splendida. 

Din cele 117 camere, mai mult de jumatate au balcon sau vedere spre Lacul Snagov. Peisajele de vis transforma sejurul petrecut aici intr-o ocazie excelenta pentru momentele cand relaxarea este prioritara. Toate camerele sunt luxoase si dotate cu saltele si lenjerie de calitate superioara, internet WI-FI, seif, mini bar, iar baile sunt placate cu marmura si granit.

Cine a spus ca nu se pot imbina afacerile cu placerea? 
Va oferim patru saloane speciale de diferite capacitati care se pot modifica cu usurinta in functie de evenimentul dumneavoastra. Atunci cand incepeti sa planificati urmatoarea conferinta sau evenimentul special, speram sa ne considerati partenerii dumneavoastra in transformarea visului in realitate. Evenimentul pe care-l organizati este atat de important pentru noi, cat si pentru dumneavoastra.  Daca invitati cativa prieteni sau 400 de oameni de afaceri, specialistii nostri va vor acorda asistenta, transformand evenimentul dumneavoastra intru-un success ca toti invitaii sa ramana cu o amintire de neuitat.

Mirage Snagov Hotel & Resort va mai pune la dispozitie Snagov Lounge Bar, cu o priveliste spectaculoasa catre minunatul Lac Snagov si Galaxy Sky Bar la etajul VI, un loc retras cu terasa, ideal pentru petrecerile dumneavoastra private, unde cu siguranta veti iesi din cotidian si va veti putea relaxa impreuna cu prietenii, familia sau partenerii de afaceri.

Restaurantul Mirage va ofera o mare diversitate culinara la standarde inalte cu degustari traditionale si internationale.

Terasa Aqualina Bar & Grill de pe pontonul Lacului Snagov va ofera gustari si bauturi in aer liber pe timp de vara.

Clubul de copii "Air Zone" dotat cu instalatii gonflabile uriase pentru organizarea zilelor onomastice sau diverselor evenimente ale copiilor dumneavoastra si va ofera meniul "Spacecraft" cu jucarie surpriza, special pentru bucuria lor.