Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel se remarca prin eleganta si stil.

Amplasat in imediata vecinatate a Palatului Parlamentului, hotelul poate fi considerat un mic oras in inima capitalei, oferind oaspetilor sai posibilitatea de a descoperi marci de renume international pe Grand Avenue, de a petrece o seara incintanta la Diamond Casino sau de a se relaxa in modernul centru de fitness si spa. 

Cele 402 camere si apartamente sunt spatioase, dispun de conexiuni wireless, control clima individual, televizoare cu ecran plat, cablu TV, saltele comfortabile Marriott Revive si bai generoase, cu cabina de dus si cada in majoritatea camerelor.   

Toate spatiile de conferinta au fost recent renovate si dotate cu cel mai modern echipament audio-vizual. Hotelul dispune de 12 sali de conferinte cu functionalitate multipla insumand o suprafata totala de 2 044 mp si de doua sali de receptii: Constanta Ballroom si Grand Ballroom (615 mp), divizibila in 4 sectiuni distincte. 

JW Marriott Bucharest Grand Hotel ofera oaspetilor sai meniuri dintre cele mai variate in oricare dintre cele 6 restaurante de prestigiu: JW Steakhouse – un restaurant american ce serveste fripturi delicioase, Cucina – bucatarie italieneasca traditionala, Champions – bar si restaurant sportiv, tipic american, Vienna Lounge – sortimente de patiserie traditionale din Austria, Pavilion – bar international, The Garden – terasa este deschisa din mai pana in octombrie.

Serviciile exceptionale de catering oferite de JW Marriott sunt oferite atat pentru evenimentele din incinta hotelului cat si pentru evenimente externe.