Armonia culorilor,  stabilitatea ritmurilor, echilibrul maselor alcatuiesc ansamblul relaxant si primitor al hotelului Ursuletul

Hotelul Ursuletul pune la dispozitia oaspetilor sai camere double, single si twin si trei tipuri de apartamente: Honeymoon, Executive si Junior.

Provocati-va trupul la miscare, de odihna ne-am ocupat noi!

Camerele  sunt dotate cu minibar, telefon, televizor conectat la cablu, seif, cabina de dus cu hidromasaj si balcon ce dezvaluie o panorama de poveste.

Preludiul aventurii in doi a tinerilor proaspat casatoriti este ridicat la rang imperial in cadrul somptuosului apartament Honeymoon, unde troneaza imbietor baldachinul matrimonial, inconjurat de mobilierul din bambus si jacuzzi-ul luminat ce indeamna la totala relaxare. 

Imbinand armonios relaxarea si afacerile, apartamentul Executive dipune  de spatii largi, dedicate fiecarui tip de activitate. 

Astfel zona business ofera un decor optim intalnirilor de afaceri prin luminozitate, canapele si coltar extensibil, scaune tip balansoar, seif, telefon cu linie spre exterior.  Spatiul personal invita la relaxare atat prin pozitionare cat si prin decorul cald: pat matrimonial, balcon, cada cu hidromasaj.

Apartamentul Junior  pune la dipozitie un living spatios si un dormitor cu atmosfera intima. 

Decorul satisface cele mai înalte pretentii combinând elementele de relaxare precum patul matrimonial si canapeaua extensibila.

Linistea si armonia muntelui atrag spiritul spre desfatare, iar trupul tresare exaltat la descoperirea confortului. 

Hotelul dispune de o sala de conferinte  cu o capacitate de 60 locuri, piscina, sala relaxare, sauna, salon de masaj si parcare privata.