Hotel Termal a fost renovat complet in anul 2003 si are toate atuurile unui complex hotelier modern de 3*, oferind conditiile optime pentru odihna si relaxare, tratament si intretinere precum si pentru evenimente de afaceri. De retinut: centrul de wellness si tratament, cu acces comun pentru turistii din Hotelurile Termal si Nufarul (3*), ofera inclusiv tratamente cosmetice cu produse Gerovital si Aslavital.

Hotelul este amplasat la liziera padurii,  la 200 m de centrul statiunii,  la 10 km Oradea si la doar 15 km de aeroportul Oradea.

Hotelul Termal are 10 etaje plus parter, 3 lifturi,  58 camere single, 114 camere duble, 6  apartamente.

Restaurant: 300 locuri in salon si 100 locuri pe terasa acoperita, bufet, bucatarie romaneasca si internationala, terasa, bar de zi, gelaterie. Specialitatea bucatarului: piept de pui cu sos picant.

Dotari camere: telefon, dus, cada, feon, minibar, tv cu cablu, aer conditionat, balcon.

Facilitati: 3 sali de conferinta cu 60-200 de locuri, sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 1 piscina interioara, 2 piscine exterioare, internet la receptie, parcare pazita, plata cu Credit Card.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente, termoterapie (impachetari cu parafina), aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant).

Wellness: hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar.Atuuri: renovat recent, agrement diversificat: concerte live in restaurant, club cu biliard, sah in aer liber, 2 piscine in aer liber cu apa termala (o piscina pentru copii), centru de wellness si tratament, inclusiv cu produse Gerovital si Aslavital, vecinatatea strandurilor Apollo.

Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness si doresc un hotel intim, sportivilor pentru recuperare, odihna, celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives.