Hotel SPLENDID Mamaia


Mamaia

1773 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Inaugurat in iunie 2007, amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, Hotel Splendid este cadrul perfect pentru relaxare si comfort sau pentru business, tot timpul anului. Situat la 100 de metri de plaja si amplasat pe malul lacului Siutghiol, Hotel Splendid este alegerea perfecta pentru sejurul dumneavoastra. Si aceasta nu o spunem noi, ci oaspetii nostri datorita carora am primit atat in 2013 cat si in 2014 premiul TripAdvisor "Traveler's Choice".

Privelistea minunata catre lacul Siutghiol si calitatea serviciilor ne recomanda ca fiind probabil cel mai bun hotel de pe litoral. Situat la 100 de metri de plaja si amplasat pe malul lacului Siutghiol, Hotel Splendid este alegerea perfecta pentru sejurul dumneavoastra dispunand de 25 de camere duble, o parte cu vedere catre lac si o parte cu vedere catre statiune, 6 camere twin cu vedere catre statiune si 2 apartamente cu vedere atat catre lac cat si catre statiune cu un design modern si facilitati la standarde internationale. Atat apartamentele, cat si camerele sunt dotate cu TV, minibar, internet gratuit, telefon national si international, paturi cu saltele ortopedice, uscatoare de par si priza pentru aparat de ras in fiecare baie, instalatie de climatizare vara - iarna, cu posibilitatea reglarii nivelului de confort din fiecare camera, seif in camera, balcon, spatiu pentru bagaje.

Pentru siguranta turistilor cazati in hotel, toate holurile sunt prevazute cu camere de luat vederi, astfel spatiile de cazare fiind supravegheate 24 de ore din 24. Parcarea hotelului este supravegheata video din doua unghiuri opuse ce capteaza, permanent, orice miscare.

In incinta complexului, la parter, este barul de zi ce pune la dispozitia turistilor o gama variata de bauturi alcoolice, cocktailuri, racoritoare imbuteliate si fresh-uri. Tot aici se afla si restaurantul, unde maestrii bucatari isi asteapta clientii pentru a-i incanta cu preparate deosebite din gastronomia internationala intr-o ambianta rafinata si eleganta.

Inainte sau dupa plaja, salonul de masaj si sauna stau la dispozitia turistilor prin personal calificat, oferind clipe de relaxare si bunastare coroprala prin reflexoterapie, masaje anticelulitice, faciale, presopunctura, toate acestea combinate cu efectul plantelor aromate.