Hotel SIGHISOARA Sighisoara


Str. Scolii, nr.4-6 Sighisoara

6329 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Situat in plin centru istoric, in cetatea medievala a Sighisoarei, HOTEL SIGHISOARA isi imparte farmecul cu turnurile, cladirile vechi si strazile de piatra care-l strajuiesc. Astfel, oaspetii hotelului au privilegiul de a imbina confortul de trei stele cu simplitatea, rafinamentul si bunul gust specifice secolelor trecute.

Hotelul isi asteapta vizitatorii cu 29 de camere (single si duble) si 3 apartamente amenajate confortabil, dupa standardele pietei occidentale, fiecare din acestea avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior exploatat in mod diferentiat.  Camerele si apartamentele hotelului Sighisoara au o atmosfera medievala si pemit o vedere spre intreaga cetate a Sighisoarei din cel mai bun unghi. Toate camerele dispun de TV color legate la reteaua de cablu, care furnizeaza o varietate mare de programe.

La restaurantul localului oaspetii pot savura specialitati culinare gatite dupa retete alese, in compania vinurilor de vita nobila atent selectionate si servite la crama si barul restaurantului. In restaurantul hotelului se pot servi cele mai variate creatii culinare. Separeul restaurant, ofera o atmosfera ideala pentru intilniri de afaceri sau pentru evenimente erganizate in grup restrins.

Hotelul Sighisoara dispune de o crama la subsol unde oaspetii hotelului pot degusta cele mai nobile vinuri romanesti.
In remarcabilul bar din incininta hotelului Sighisoara, oaspetii pot savura bauturi fine, specialitati de cafea sau pot pur si simplu sa citeasca unul din marile ziare care sint puse gratuit la dispozitie. De remarcat este si aici, ambientul medieval, care se reda din architectura unica a hotelului, bolte gratioase ale tavanului, colturi retrase ... Si aici, atmosfera originala si calduroasa ale hotelului Sighisoara, favorizeaza si garanteaza o seara reusita.

Sala de conferinte dotata cu utilitati specifice pretentiilor momentului constituie unul din atuurile hotelului, aici existand si fresca din secolul XVI restaurata si conservata. Sala are ca fundal o gravura din anul 1575 care a fost restaurata si conservata.