Construit inca din anii 1933- 1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si cu o arhitectura aparte va pune la dispozitie 65 camere (43 camere matrimoniale, 21 camere twin si 1 garsoniera) si 6 apartamente in care se regasesc caldura si confortul caminului preferat.

Centrul de Conferinte Rozmarin cuprinde 6 sali (capacitate intre 10 si 120 de locuri), dotate cu mobilier modern, modular, echipamente standard (ecran proiectie, flichart, whiteboard), aparatura multimedia, TV, video sau DVD, acces wireless.

Saloanele Restaurantului Rozmarin cu o arhitectura speciala, imbinand modernul si clasicul specific zonei montane avand o capacitate de 300 de locuri si o bucatarie romaneasca de cea mai buna calitate stau la dispozitia clientilor nostri. Terasa Restaurantului vine in completarea ofertei prin posibilitatea organizarii de mese tip BBQ.

Crama Rozmarin reprezinta refugiul ideal pentru cei care apreciaza atat calitatea mancarurilor specifice (mezeluri, branzeturi, muraturi sau dulciuri, toate de casa) si bauturilor traditionale (vin si tuica) cat si serviciul non-conformist bazat pe principiul „tot ce vezi este ceea ce primesti; servirea – prin mijloace proprii”.

Pentru sanatate si aspectul fizic, a fost creata sala de minigym care este dotata cu aparatura moderna. Alaturi de aceasta, sala de masaj, sauna, jacuzzi si solarul alcatuiesc o combinatie perfecta pentru tonifierea si relaxarea organismului.

Distractie la maxim, atmosfera incendiara, buna dispozitie ... cuvinte ce caracterizeaza Clubul Rozmarin.