Hotel RIVIERA Mamaia


Mamaia

2166 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotelul Riviera*** este situat in centrul Statiunii Mamaia, la numai 20 metri de plaja. Intreg hotelul este amenajat modern cu mobilier si finisaje de calitate. Capacitatea de cazare este de 215 camere duble, 14 familiale, toate cu vedere la mare, la Lacul Siutghiol si asupra Statiunii Mamaia. Hotelul Riviera are parcare proprie si este gratuita in limita locurilor disponibile pentru turistii hotelului.

Hotelul dispune de 460 locuri de cazare in camere cu pat matrimonial si camere cu doua paturi. Toate camerele hotelului au vedere la mare si sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat, tv cablu, telefon, grup sanitar propriu, cadita de dus, minibar, balcon, casete pentru valori aflate la receptia hotelului, room-service.

Restaurantul Hotelului Riviera*** cu o capacitate de peste 350 locuri plus terasa de 200 locuri, va invita sa va delectati intr-o ambianta placuta, cu o gama larga de produse din bucataria traditionala si internationala. Va putem oferi mai multe variante de bufet: bufet suedez, a la carte, cina festiva sau variante de meniu fix la farfurie. Se pot organiza mese festive, dineuri si cocktail-uri.

Hotelul Riviera este locatia ideala pentru organizarea conferintelor dumneavoastra. Hotelul dispune de doua sali de conferinta, fiecare a cate 72 de locuri si 100-120 locuri (in functie de aranjamentul mobilierului) dar si de o sala de consiliu de 32 locuri (fotolii si canapele din piele) plus 16 locuri la masa rotunda, toate situate la etajul al XIV-lea. Pentru organizarea conferintelor si seminariilor dumneavoastra va punem la dispozitie: flipchart, ecran de protectie, sonorizare, microfoane, tabla de scris, aer conditionat.