Hotel RINA VISTA Poiana Brasov


Valea Sticlariei Poiana Brasov

8289 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotel Rina Vista este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, aceasta fiind una dintre cele mai importante statiuni montane din Romania.

Pentru ca Rina Vista este un hotel cu prestigiu, are grija ca oaspetii sa simta acelasi respect si sa beneficieze de: gradinita pentru copii; sauna; masaj; transfer la partie; servicii spalatorie; room service; WIFI in cadrul hotelul; parcare gratuita. Hotelul se afla in mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m, la o distanta de 12 km de orasul Brasov si 8 km de orasul Rasnov. Structurat pe 6 nivele, Hotelul Rina Vista va ofera o priveliste minunata a Masivului Postavarul.

Camerele sunt un adevarat refugiu pentru relaxare, ce va ofera o priveliste minunata a naturii. Acestea au mobilier modern, paturi confortabile, televizor cu televiziune prin cablu, telefon, minibar, bai dotate cu dus sau cada, balcon. Sunt supuse alegerii dumneavoastra 88 de camere double, 17 camere matrimoniale si 1 apartament.

Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa reveniti la Hotel Rina Vista.

Restaurantul Bavaria, cu o capacitate de 250 de locuri, se ridica la standardele impuse de cele 3*** pe care le detine Hotelul Rina Vista. Puteti savura preparate gustoase din bucataria romaneasca, bavareza si internationala, pregatite cu pricepere de Maestrul Bucatar. Restaurantul Bavaria poate fi alegerea cea mai potrivita atat pentru cinele de afaceri, festivitati sau cine private cat si pentru seminarii sau team buildinguri.