Hotel RINA TIROL Poiana Brasov


Poiana lui Stechil Poiana Brasov

7114 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotel Rina Tirol este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, aceasta fiind una dintre cele mai importante statiuni montane din Romania.

Pentru ca Rina Tirol este un hotel cu prestigiu, are grija ca oaspetii sa simta acelasi respect si sa beneficieze de: gradinita pentru copii; sauna; masaj; transfer la partie; servicii spalatorie; room service; WIFI in cadrul hotelul; parcare gratuita.

Rina Tirol este un hotel care vrea sa le ofere oaspetilor zile de neuitat fie ca e vorba de vacanta, fie ca va aflati in Poiana Brasov pentru afaceri. Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatia hotelului sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa reveniti la Hotel Rina Tirol.

Cele 55 de camere ( 4 camere single, 39 camere duble twin, 4 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal) sunt dotate cu paturi confortabile, mobilier modern si original ca design, bai dotate cu dus sau cada, televizor, telefon, minibar, balcon.

Restaurantul este astfel conceput incat sa ofere ambianta de care aveti nevoie pentru a servi masa in orice moment al zilei, in timp ce va bucurati de o panorama extraordinara a Masivului Postavarul. Puteti savura mancaruri romanesti alaturi de cele din bucataria bavareza si internationala, pregatite atent de Maestrul Bucatar.