La inceputul anului 2009, pontonul dormitor a fost complet reabilitat si in luna septembrie a aceluiasi an a fost dat in folosinta si lansat in circuitul turistic, devenind Hotelul Plutitor Hidroconstructia/Delta-Marine.

Hotel plutitor Hidroconstructia indeplineste standardele U.E. de confort si siguranta fiind clasificat turistic la 4 stele. Este dotat cu generator electric, centrala termica, aer conditionat si sistem de tratare apa uzata.In restaurant exista LCD cu canale receptionate prin satelit si aveti la dispozitie internet wireless.

Pontonul poate fi amplasat pe canale greu accesibile, si are la dispozitie ambarcatiuni rapide, ambarcatiuni cu vasle, unelte si scule de pescuit.

Amplasarea actuala a Hotelului plutitor Delta-Marine: Canalul Cordon Litoral Sulina - Sfantu Gheorghe, la jumatatea distantei duntre cele doua localitati, la aproximativ 8 km de Sulina si in imediata vecinatate a tarmului Marii Negre. De la hotelul plutitor se poate ajunge cu barca in 10 minute la o plaja neamenajata/salbatica la mare.

Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa; se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

Hotelul plutitor are trei punti: pe prima punte (cea de jos) sunt 9 camere de cazare cu cate doua locuri si alte 3 camere pentru personalul de deservire, cu grup sanitar pentru fiecare camera; pe a doua punte se afla restaurantul si barul cu o sala de mese (multifunctionala) cu o capacitate de 25 de persoane si o terasa acoperita; puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri pentru peisagistica si plaja.
De pe puntea superioara se poate vedea intr-o parte o zona a Deltei (lacurile Balanova, Rosu, Puiu), iar in cealalta parte, Marea Neagra. Intr-o zona unde trebuie sa va obisnuiti cu linistea sau doar cu "zgomotele" apei si pasarilor din Delta puteti avea parte de un peisaj fabulos cu rasarituri si apusuri de soare impresionante.

S.C. Hidroturism S.R.L. va asteapta in orice anotimp pentru a petrece clipe placute in Delta Dunarii, oferind ospitalitatea sa pe hotelul plutitor "Delta-Marine".