Hotel PIEMONTE Predeal

Hotel Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, pe DN1, clasificat la 4*, este locul ideal pentru concedii de vis sau calatorii de afaceri.

Hotel Piemonte va pune la dispozitie 54 locuri de cazare in urmatoarea structura: 4 apartamente cu Jacuzzi, 17 camere duble (7 duble, 10 twin), 6 camere single. Pentru confortul clientilor nostri, oferim servicii de calitate: restaurant clasic cu specific national si international, bar de zi, sala de conferinte (echipata corespunzator - 100 locuri), room service, seif in camera si la receptie, sauna umeda si uscata, sala fitness, salon manichiura – pedichiura, salon frizerie – coafura, masaj, baby sitter, parcare supravegheata video, programe TV prin satelit, internet wireless.

Restaurantul Piemonte, avand o capacitate de 80 locuri, este locul in care puteti savura delicioasele preparate romanesti si internationale, special pregatite pentru oaspetii nostri de catre maestrii bucatari. Ambianta clasic-intima a salilor de restaurant poate servi drept locatie pentru organizarea unor evenimente speciale: nunti, botezuri, cocktailuri, banchete, mese festive si nu numai.

In barul de zi, cu o capacitate de 40 locuri, puteti savura cele mai fine bauturi si delicioase cocktail-uri, preparate cu grija de barmani cu experienta.

Hotel Piemonte datorita atat facilitatilor oferite cat si a zonei in care se afla, va poate asigura echilibrul intre relaxare si distractie.