Hotel PARC Mamaia


Mamaia

2472 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Locul perfect in care iti vei petrece vacanta!

Amplasat la intrare in Mamaia, chiar pe marginea plajei, aproape de Aqua Magic, telegondola si Pavilionul Expozitional, cu vedere frontala spre Marea Neagra, Hotel Parc Mamaia ofera numeroase posibilitati de distractie si relaxare, dar si un cadru oportun desfasurarii actvitatilor profesionale. Reusind sa imbine in mod armonios facilitatile business cu cele de entertainment,

Hotel Parc Mamaia detine o sala de conferinte de 130 de locuri, salon de mic dejun, restaurant de 190 de locuri, 380 de locuri in spatii de cazare complet renovate, piscina pe plaja, Sky View Bar, beauty center, magazin, sala fitness, parcare.

Hotel Parc Mamaia constituie un punct de referinta pentru industria hoteliera de pe litoral, si nu numai, cele 4 stele cu care este decorat reflectand pe deplin conditiile de cazare, serviciile pe care le pune la dispozitie, precum si pregatirea si atitudinea personalului. Hotelul isi deschide usile in anul 2010 dupa un amplu proces de renovare cu camere decorate intr-un stil elegant si rafinat, dotari dintre cele mai moderne pentru a asigura oaspetilor un grad inalt de confort.

Hotel Parc Mamaia va ofera multe moduri de a va petrece timpul liber: sala fitness, inchirieri de jocuri distractive, magazin in holul hotelului, parcare rezervata clientilor hotelului, Inchirieri biciclete.