Hotel PARC Buzias


Str. Avram Iancu, nr. 12, Buzias

6255 Vizualizări
2 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotel Parc are baza proprie de tratament, renovata in perioada 2006-2008, in care se pot trata afectiuni cardiovasculare.

Complexul hotelier este structurat pe trei etaje si mai cuprinde cuprinde doua sali de conferinta, o sala de fitness si un restaurant cu 300 de locuri. Este situat la doar 800 m de centrul statiunii si la 2,5 km de gara.

Hotelul Parc are 3 etaje, punand la dispozitia oaspetilor sai un numar de 280 locuri de cazare  in 27 camere cu pat matrimonial, 109 camere cu doua paturi si 4 apartamente cu un dormitor.

Restaurant: 300 locuri (din care 50 pe terasa), meniu à la carte, bufet, bar de zi, terasa.

Dotari camere: telefon, televizor, internet wireless.

Facilitati: 2 sali de conferinta cu capacitate de 30-100 de locuri, complet dotate si utilate, centru de tratament propriu, renovat in 2006-2008, sala de fitness, bar de zi (60 de locuri), beauty salon, parcare proprie, centru de conferinte (300 de locuri) inaugurat in 2009, complet dotat si utilat, la distanta de aprox. 100 m de complexul hotelier,  piscina acoperita, cu apa incalzita, de dimensiuni semiolimpice, in cadrul complexului.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa minerala, bai galvanice, dus subacval, jacuzzi), masaje (terapeutice, de relaxare, tonifiere), acupuntura, sauna, fizioterapie, termoterapie, kinetoterapie, drenaj limfatic, aerosoli, mofete.

Atuuri: baza de tratament renovata in 2006-2008, apa minerala naturala.

Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru: afectiunile cardiovasculare, ale tubului digestiv, ale sistemului nervos central, afectiuni reumatismale, tulburari neuro-psihice, persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness, sportivilor pentru recuperare sau odihna, celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives,