Hotel OXFORD Mamaia

Construit la intrarea in statiunea Mamaia, complexul hotelier Oxford ofera toate facilitatile unui hotel de patru stele. Hotelul Oxford**** are 90 de camere duble si 6 apartamente complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat , seif, internet wi-fi , balcon , baie cu cabina de dus.

Putem oferi toate serviciile necesare pe parcursul unei zile:  sala de conferinta,  un restaurant de inalta clasa  cu bucatarie internationala si traditionala, lobby-bar, parcare gratuita,  teren de sport, cabinet de masaj.

Restaurantul Grand Cuccina este alegerea perfecta atat pentru o cina cu prietenii cat si pentru un dejun de afaceri.

Aici,  zi si noapte, poti servi preparate traditionale si internationale (pizza, paste, ciorbe, specialitati, toate dupa pofta ta), bauturi fine si cocktail-uri, toate la cele mai mici preturi. 

Complexul Hotelier Oxford ofera locul perfect pentru training-uri si intruniri de afaceri intr-o sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri. Sala de conferinte este dotata cu ecran si videoproector, flipchart-uri. De asemenea, putem asigura, contra cost, servicii de secretariat (copii xerox, transmitere fax).

Complexul nostru are deja o traditie insemnata in ceea ce priveste organizarea de evenimente. Suntem pregatiti sa facem fata celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste amenajarea salilor si serviciile complementare: coffee-break-uri,  lunch-break-uri, cine festive etc.