Hotel ORIZONT Predeal


Str. 3 Brazi nr. 6 Predeal

4169 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotelul Orizont 4* este recunoscut ca fiind un simbol al turismului montan prahovean si totodata o unitate de cazare extrem de bine dotata.

Facilitatile sale complexe (servicii de cazare, masa, entertainment, sport, SPA, evenimente) confera locatiei Transilvania Travel un statut aparte in peisajul unitatilor de cazare montane. 

Hotelul Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca.

Hotelul va propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un Spa modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, nu mai putin de 4 baruri cu o arhitectura deosebita si nu in ultimul rand Cigar Club.

Toate camerele asigura un confort de 4 stele. Hotelul va pune la dispozitie 139 camere structurate astfel: 18 camere single, 96 camere double standard, 18 camere double executive, 4 apartamente standard si 4 apartamente executive.

Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveti nevoie pentru vacanta sau conferinta. Trebuie mentionat biroul special amenajat pentru oamenii de afaceri. In tot hotelul exista acces gratuit la internet wireless, precum si acces la internet broadband.

Spa Orizont va ofera piscina interioara, o zona speciala pentru jacuzzi, sala de fitness si o zona dedicata saunei.

Aici veti descoperi sauna umeda cu aromoterapie, sauna uscata si sauna cu infrarosu, alaturi de multa, multa gheata!

De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte: masaje de relaxare, impachetari la rece si la cald, tratamente de infrumusetare corporala si faciala cu produse premium.

Acestea sunt doar cateva din serviciile deosebite puse la dispozitie de Spa Orizont!

O intalnire de afaceri, o cina romantica, o mare petrecere sau un eveniment major. Numitorul lor comun este restaurantul principal din Hotelul Orizont! Cu un meniu rafinat si muzica live, va oferim atmosfera potrivita fiecarei ocazii cu care sunteti oaspetii Restaurantului Orizont! 

Restaurantul si crama cu specific romanesc Miorita au fost inaugurate in toamna anului 2011.

Conceptul pe care noi il propunem este bucataria traditional romaneasca si designul spectaculos oferite clientului rafinat, modern si deschis spre nou, identificat de noi in clientul Hotelului Orizont.