Complexul hotelier O3zone 3*este fostul hotel Olt, modernizat integral pe conceptul de spa, nature & conference hotel.

Amplasarea in centrul statiunii, la doar 300 metri de gara, cu orientare spre Stanca Soimilor, ii asigura o priveliste minunata.

Respectand conceptul, hotelul are in dotare: un spa destinat exclusiv curelor de profilaxie, 3 sali de conferinta si un restaurant.

Il recomandam urmatoarelor categorii de public: companiilor de diverse dimensiuni - pentru organizarea de evenimente corporate, persoanelor active de toate varstele - pentru mentinerea la cote ridicate a sanatatii corporale si mentale, grupurilor de turisti de profil divers - pentru organizarea de evenimente private, centrate pe relaxare.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 117 camere, din care 20 matrimoniale, 91 twin, 5 apartamente, 1 apartament Deluxe. Camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, TV cablu, aer conditionat, minibar, uscator de par, telefon, seif, balcon , internet wired.

Complexul O3zone dispune de un restaurant clasic cu o capacitate de 120 locuri, internet wireless in lobby si mezanin,  piscina, sala de fitness, bar de zi, 3 sali de conferinta cu capacitati intre 25 si 200 locuri, centru SPA (sauna umeda, sauna uscata, Jacuzzi, cabinet de masaj cu diferite terapii, un cabinet de masaj pentru cupluri, dus Vichy, hidroterapie), spalatorie/calcatorie, centru inchirieri articole sportive.

Servicii gratuite: parcare, acces la piscina, Jacuzzi, sauna, internet, informatii turistice.

Servicii cu plata: spalatorie / calcatorie, inchirieri articole sportive.

Centrul SPA: ofera servicii profilactice, tratamentul efectuandu-se in baza de tratament a hotelului Tusnad (500m).

Acces cu animale: permis, se achita o taxa in baza carnetului de sanatate.