Hotel Nufarul dispune din anul 2004, cand a fost renovat complet, de toate facilitatile categoriei de 3* pentru odihna si relaxare, tratament si intretinere precum si pentru evenimente de afaceri. Sala de conferinte este utilata dupa cele mai noi standarde si poate gazdui seminarii sau workshopuri pentru 20 de participanti. Hotelul Nufarul este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Complexului Termal.

Hotelul este amplasat la liziera padurii,  la 200 m de centrul statiunii,  la 10 km Oradea si la 15 km de aeroportul Oradea.

Hotelul Nufarul are 2 etaje plus parter, lift,  6 camere single, 70 camere duble, 2 apartamente.

Restaurant: 120 de locuri meniu à la carte sau la alegere, bufet, bar de zi, terasa, servicii de catering.

Dotari camere: telefon, cada, foehn, tv cu cablu, aer conditionat, minibar, balcon. Facilitati: sala de conferinte cu 20 de locuri, parcare pazita, plata cu Credit Card, internet prin cablu si wireless, acces la Hotel Termal pentru: sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, salon de manichiura si pedichiura, 1 piscina interioara, 2 piscine exterioare.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente, termoterapie (impachetari cu parafina), aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant), kinetoterapie.

Wellness: hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar.

Atuuri: renovat recent, agrement diversificat, bucatar renumit, posibilitati multiple de tratament si intretinere, vecinatatea strandurilor Apollo.

Hotelul Nufarul este recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/ wellness si doresc un hotel intim, odihna, celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives.