In zona   centrala a Predealului, deschis in Octombrie 2007 , Hotel Noblesse ***   Predeal   ofera numeroase facilitati turistilor ,oamenilor de afaceri si in egala masura impatimitilor sporturilor de iarna.

Hotel Noblesse***  Predeal   este situat pe DN1, la mai putin de 150 m de partia Clabucet. Are o capacitate de cazare de 64 de locuri în 32 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Cu  dimensiuni generoase camerele sunt gandite special pentru a asigura confortul si linistea de care aveti nevoie. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Restaurantul   Noblesse ***  Predeal  ofera preparate din bucataria traditionala romaneasca , facute sa satisfaca cele mai rafinate gusturi , capacitatea restaurantului fiind de 75 locuri.

Hotel Noblesse***  Predeal dispune de o sala pentru conferinte cu o capacitate de 65 locuri dotata corespunzator : aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.