Cu tarife accesibile si cu servicii orientate spre oaspeti, Hotel Moldova *** reprezinta cea mai tentanta optiune atit pentru turistii care calatoresc in interes de business cit si pentru cei care vor sa descopere orasul Iasi.

Hotelul Moldova apartine celui mai mare lant hotelier romanesc, Unita Turism Holding SA, si este situat in centrul civic si istoric al Iasului, la numai un minut de Palas Mall, 3 km de gara si 15 minute de aeroport. Descoperiti Iasul doar la un pas de hotel, cu Palatul Culturii, Biserica "Sf. Nicolae Domnesc ", Casa Dosoftei, Palas Mall, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Manastirea Golia si alte atractii ale orasului.

Fiecare dintre cele 142 camere, spatioase si confortabile, renovate in tonuri relaxante si luminoase, sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, telefon cu acces direct national si international, sistem de climatizare individual si alte facilitati.

Accesul gratuit la parcarea proprie, internetul gratuit si nelimitat in camere si restaurant, precum si intrarea libera la Club Moving exista pentru a va oferi o sedere placuta si odihnitoare. CLUB MOVING se afla in incinta hotelului si va ofera 1600 mp in care sa va relaxati, gratuit, la piscina acoperita, hammam si sauna, zona cardio, zona de fitness si forta, studio de aerobic si de cycling.

La sala de jocuri MILLION de la parterul hotelului beneficiati de acces gratuit si consumatie din partea casei.

In Salon BANAT puteti servi micul dejun, proaspat si energizant. Echipa noastra de bucatari va invita sa degustati bucatele traditional romanesti, dar si tentatiile bucatariei internationale, in Salon MOLDOVA.

Gazduim conferinte si intilniri de afaceri, in locatii versatile de capacitate intre 25 pina la 200 locuri, dotarile precum videoproiector, ecran, flipchart si internet wireless fiind asigurate cu titlu de gratuitate.