Construit la intrarea in statiunea Mamaia, chiar pe marginea plajei, hotelul Malibu are o pozitie privilegiata; deschiderea spre mare si spre lac te imbie sa urmaresti rasaritul soarelui din Marea Neagra si  apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.

Hotelul Malibu **** are 157 de camere,  din care 22 apartamente, toate spatiile de cazare fiind complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat, seif, balcon, baie cu cabina dus hidromasaj. Toate apartamentele au 2 camere, pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living, balcon sau terasa cu vedere la mare. Apartamentele de lux au jacuzzi in baie.

Restaurantul propriu ofera  meniuri diverse, din bucataria traditionala si internationala, atat in elegantul salon de la nivelul receptiei cat si pe terasa superba cu deschidere catre plaja. In plus, sala de receptii poate gazdui evenimente complexe, la care pot participa pana la 300 de persoane, existand posibilitatea de a amenaja un ring de dans, scena sau spatii generoase pentru DJ. 

Hotel Malibu dispune de 5 sali de conferinte cu o capacitate cuprinsa intre 18 si 250 locuri: SALA MICA (18 persoane), SALA OVIDIU (250 persoane), SALA TOMIS (80 persoane), SALA HISTRIA (40 persoane), SALA CALLATIS (100 persoane). Salile sunt dotate cu ecran, flipchart, videoproiector, sistem de sonorizare, video, TV, sistem de traducere simultana –250 posturi (posibilitate de cabina pentru traducatori).

Va puteti mentine in forma folosind sala de fitness sau va puteti bucura de efectele benefice ale unei saune ori sa va ridicati tonusul prin scufundarea in imensa cada de hidromasaj. Sa nu uitam ca tot acest mic paradis se afla la ultimul nivel al hotelului de unde vi se dezvaluie superba panorama a intregii statiuni.